Besluiten seizoen 2022

In de jaarvergadering van de pupillencompetitie van de regio’s 2 en 5 zijn op woensdagavond 10 november 2021 gezamenlijk de volgende besluiten genomen met betrekking tot het seizoen 2022:

1. We gaan door met 3 organisatoren per ronde

2. De wedstrijddata voor 2022 worden definitief 23 april, 21 mei, 2 juli en 10 september

3. Poule-indeling en organisatoren voor 2020 zijn vastgesteld:

– p1: w1:GAC Hilversum, w2:Almere’81, w3:Tempo AV, AV Spirit Lelystad, BAV

– p2: w1:AV Triathlon, w2:AV Zuidwal, w3:AV Fit, AV Nijkerk, Altis, Zeewolde Atletiek

– p3: w1:AV Clytoneus, w2:AV Phoenix/U-Track, w3:Hellas Utrecht, AV Pijnenburg, OSM’75, JAV Athloi, AV Atverni

– finale: AV Pijnenburg

Mocht de baan van GAC al in april in renovatie gaan dan zal worden uitgeweken naar de baan van BAV met organisatiekracht van GAC.

4. De bijdrage in de onkosten voor organisaties blijft gehandhaafd (900 euro). Komen verenigingen daar niet mee uit, laat het dan weten.

5. Financieel staan we er gezond op en hebben we in 2021 een 660 euro meer uitgegeven dan ontvangen (bekers finale). Geen maatregelen en wijzigingen nodig.

6. De penningmeester Henk Sjamaar en de coördinator & uitslagverwerking Ronald van Weele blijven ook komend seizoen hiervoor beschikbaar.

7. De verenigingen wordt op het hart gedrukt om te investeren in de opleidingen van jury. Binnen de regio zijn diverse opleiders beschikbaar.

8. Naar aanleiding van ervaringen met de juryaanmeldingen tijdens de finale bij AV Zuidwal gaan we een Excel template introduceren waarin verenigingen vooraf juryleden/hulpouders moeten gaan opgeven. Juryindelingen worden hiermee naar verwachting zo adequaat mogelijk. Deze template zal door de organisatoren verspreid worden tegelijk met de uitnodigingsbrief en voor hen beschikbaar komen op de website om te downloaden. Actie Mireille Bögels concept template maken.

9. Expliciet svp in in de uitnodigingsbrief voortaan opnemen dat deelnemers geacht worden in clubtenue deel te nemen. Actie wedstrijdsecretarissen.

10. Expliciet toevoegen aan wedstrijdbepalingen dat in de finale geen combiploegen zijn toegestaan. Actie Ronald en nieuwe versie publiceren voor 2022 (gedaan).

11. De website had de nodige beveiligingsissues afgelopen jaar en daarmee samenhangend was de site regelmatig niet beschikbaar. Komend jaar aankijken of dit nu is opgelost en anders een eenvoudiger variant overwegen zonder inlogmogelijkheid.

12. De introductie van het nieuwe wedstrijdadministratiepakket staat nu gepland voor 1 maart. Dat is te kort dag en waarschijnlijk aan het begin van het seizoen nog onvoldoende bewezen om te gaan gebruiken voor 2022. Dus zonder tegenbericht blijven we komend seizoen werken met Atletiek.nu.

Met vriendelijke groet,

Ronald van Weele, Coördinator Pupillencompetitie regio 2-5

2 gedachten over “Besluiten seizoen 2022”

 1. Rene Godlieb

  Goedemorgen
  Is al bekend waar de 3e wedstrijd in poule 2 plaatsvindt?
  Groet
  Rene Godlieb
  Trainerscoordinator AV Zuidwal

 2. Ronald van Weele

  Hoi Rene, Goedenavond. Ik zie nu dit bericht van je. Het antwoord staat ook op de website onder Pouleindeling. Het is Zeist.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *