2022 Tussenstanden na ronde 2

De tussenstanden zijn beschikbaar. Zie uitslagenoverzicht/Klassementen. Graag controleren. Voor de 1e ronde bij poule 3 in Woerden was bij de JPC geen uitslag beschikbaar voor een serie 600 meter (de tijd was niet stop gezet). Er is het volgende besloten: de betreffende atleten krijgen het resultaat van hun eerstvolgende wedstrijd ook als resultaat voor hun eerste wedstrijd. Hiermee zijn de volledige resultaten van de 1e ronde pas definitief na ronde 3.

Let op: Er zijn nog tal van atleten met nog slechts 1 resultaat en dus een laag puntentotaal.

Ook is afgelopen maanden de menustructuur van de website weer opnieuw opgebouwd. De ooit gebruikte template werd niet meer ondersteund.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *