2012 – Finale

UITSLAGEN finale ploegen en individueel

Uitslagen TEAMS

Uitslagen JONGENS

Uitslagen MEISJES

DEFINITIEVE plaatsing finale ploegenklassement en individueel

DEFINITIEVE plaatsing finale PLOEGEN en INDIVIDUEEL

Toelichting: de beste zes ploegen van elke categorie zijn geplaatst voor de finale. Atleten van verenigingen die niet via hun ploeg geplaatst zijn en die individueel in het totaalklassement over alle poules bij de beste 10 zijn geëindigd, zijn individueel geplaatst voor de finale. In het klassement staat achter hun naam ‘finale individueel’. Voor de duidelijkheid staat bij de overige atleten in de top10, die via hun ploeg geplaatst zijn ‘finale ploeg’.

Plaatsing finale lange afstanden

DEFINITIEVE plaatsing finale LANGE AFSTANDEN

Toelichting: de nummers 1, 2 en 3 van alle poules zijn automatisch geplaatst (dit zijn dus 12 atleten per categorie). Deze worden aangevuld met de vier tijdsnelsten gemeten over alle poules. In totaal dus 16 atleten per finale. Uitzondering zijn de mini’s: daar plaatsen de beste 20 over all zich voor de finale.

Verantwoording correcties

  1. In poule 1 MPC was bij Elsa Bresser op 14 april de tijd van Merle Priem (beiden Altis) genoteerd. Dit is gecorrigeerd en Merle heeft zich daarmee geplaatst voor de finale lange afstand MPC. Als gevolg hiervan heeft Lena Broere (Triathlon, vierde in poule 4) zich alsnog geplaatst voor deze finale.
  2. In poule 1 MPB is het puntentotaal van Linde van Dijken (VAV) in de tweede wedstrijd gecorrigeerd naar 1070. Ze heeft daarmee een gedeelde derde plaats in het individuele eindklassement behaald.
  3. In poule 1 MPA2 is de estafette van Altis gecorrigeerd. Het puntentotaal komt daarmee hoger uit (5839) maar dit is niet voldoende voor plaatsing als ploeg voor de finale.
  4. In poule 2 MPD was Fenna van Gulik op 12 mei bij de MPC opgenomen. Dit is gecorrigeerd en Fenna heeft zich daarmee geplaatst voor de finale in zowel de meerkamp als de lange afstand.
  5. In poule 3 MPD is bij Zoë van Hoogveld de juiste vereniging opgenomen, namelijk U-track.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.