Inschrijven

Diverse documenten die door iedereen opgevraagd mogen worden

A Formulier
WAP
ATDORA-Formulier.

A-Formulier voor het opgeven van deelnemers, deze versie kent een oneindige lijst.  Graag wel even de gegevens van de contact persoon aanpassen afhankelijk van de wedstrijd en de organisator.  Ook belangrijk, we hebben afgesproken dat behalve deelnemers  we via deze lijst ook de door de vereniging gevonden vrijwilligers/juryleden worden opgegeven.

A-formulier-datum-vereniging


WAP

De niet officiële maar wel verbeterde versie van WAP. In deze versie 1.61c zou het sorteer probleem opgelost zijn volgens de informatie van Stefan Beerepoot (Atletiekunie) aan een vereniging.
Deze versie niet te downloaden vanaf de website van de Atletiekunie.

Er is ook nog geen zekerheid dat versie 1.161c altijd foutloos werkt. Het wordt door de huidige ontwikkelaar wel beoordeeld als een verbetering.

Update:  Per 27-jan-2011 is er de  echte WAP v 1.61c hier te downloaden.  De vorige versie was per abuis NIET 1.61c maar de normale standaard versie.

WAP-1.61c, export format, toelichting

Een kant en klare WAP file geschikt voor de eerste wedstrijden en voorzien van een export format files en een beschrijving hoe een en ander te gebruiken. Gelieve deze WAP files te gebruiken voor de verdere wedstrijd voorbereiding.

Daarnaast heeft Henk Sjamaar aangekondigt dat hijvergevorderd is met het invoeren van de gegevens in WAP:

 • per wedstrijddag en organisator:
 • de categorieën,
 • het wedstrijdprogramma
 • deelnemende verenigingen
 • Deze bestanden zullen door Henk uiterlijk eind februari naar de verenigingen worden gemaild zodat deze alleen nog de atleten hoeven in te voeren.

>>  Binnenkort verwacht <<ATDOR

Atdor is een alternatief voor WAP. ATDOR is een open source implementatie van een wedstrijd organisatie programma als WAP. In tegenstelling tot WAP is ATDOR een pakket dat ook gebruikt wordt buiten Nederland.

De op dit moment laatste versie van ATDOR.

Punt 1 : Onderstaande versie ( dd 27dec2010) ondersteunt standaard al het organiseren van pupillen competities. Een eigenschap met een behoorlijke meerwaarde in vergelijking met WAP.

Punt 3 : Daarnaast biedt ATDOR de mogelijkheid om direct de files die aangeleverd worden door (sommige) E.T.’s te kunnen inlezen en verwerken. tweede plus in vergelijking met WAP.

Punt 3:  Atdor vraag niet om een speciale installatie  procedure m maar is direct te gebruikt

Punt 4: ATDOR v2.2.2C accepteert tijdregistratie bestanden (.lif) gemaakt door “Jahoma FinishTime” en “FinishLynx”

atdor-2.2.2c_windows

Opmerking:

Op de pupillen competitie vergaderingen werd gezegd dat ATDOR gebaseerd zou zijn op Excel en zou werken met tabbladen. Deze informatie dat het een Excel applicaties zou zijn is ONJUIST.

ATDOR blijkt zelfs geen enkele verwantschap met Excel te hebben. ATDOR is vollledig geschreven in CTL/TK. TCL/TK is een taal van de hand van dezelfde auteur als JAVA.


1 gedachte over “Inschrijven”

 1. Wat betreft WAP en andere systemen.

  Ik heb net het volgende bericht gekregen:
  “Het klopt dat ik ook een competitie module ga toevoegen zodat ATDOR geschikt is voor o.a. de pupillen competitiewedstrijden.”

  Vanuit de tijdregistratie ben ik nu bezig om een koppeling te maken zodat deze twee gegevens kunnen uitwisselen. Tijdregistratie weet vooraf digitaal precies welke races er zijn en wie de deelnemers zijn. Tijdregistratie levert adv de finishfoto kan dan weer direct de bestanden op die ingelezen kunnen worden in ATDOR.
  Uitwisseling van deze gevens kan ‘door de lucht’ waardoor het secretariaat direct kan beschikken over de uitslag.
  Wedstrijdleider lopen krijgt des gewenst vooraf de papier uitdraai zodat er geen ongeautoriseerde uitslagen zullen zijn.

Reacties zijn gesloten.