Automatisering tijdwaarneming

De proef is geslaagd en we zijn ondertussen al heel wat stappen verder.
Met het systeem konden we in 2010 al finish fotos al produceren.

BSM 80m Jongens (Jahoma Tijdregistratie )
BSM 80m Jongens (Jahoma Tijdregistratie )

Het systeem is conform de IAAF richtlijn 2010 getest door het Nederlands MeetInstituut (Voorheen NMI, nu VSL geheten) en Jahoma heeft van het VSL een certificaat mogen ontvangen dat haar apparatuur aan de gestelde eisen voldoet. (Ter info; VSL is door de in de IAAF richtlijn genoemde nationale certificerende instantie in Nederland aangewezen als uitvoerend orgaan voor tijd en tijdmeting.)

Voor de vernieuwde website over alles wat we leveren op het gebied tijdwaarneming met chips en camera volgt u de volgende link:

Met ingang van 2014 leveren we ook circuit tijdmetings systemen. Deze systemen zijn speciaal ontwikkelt voor de brandweer.  De brandweer gebruikt deze voor haar PPMO testen. Bij deze test over twaalf onderdelen kan per onderdeel automatisch de tijd gemeten worden en heeft men ook de mogelijkheid om eventuele tussenstappen per onderdeel ook te registeren.

Het circuit tijdmetings systeem is een voortgekomen uit onze eerdere tournament systeem (voor vier deelnemers tegelijk) en ons Sprint&Spring systeem voor individuele tijdmetingen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *