2022 (Voorlopige) eindstanden voorronden

6 juli 2022
De eindstanden van de 3 voorronden zijn opgemaakt (zie Uitslagenoverzicht/2022 – Klassementen). Deze zijn onder voorbehoud van protesten zowel bij de wedstrijdorganisaties als voor het opmaken van de geconsolideerde standen. De termijn voor protesten is 2 weken, dus loopt voor de opmaak van de standen tm 19 juli. Op 20 juli worden de definitieve standen vastgesteld.

De puntentotalen wijken hier en daar af van wat in atletiek.nu wordt berekend. Dat heeft te maken met dat combiteams in atletiek.nu soms onterecht worden meegeteld in het verenigingsklassement.

De jongens pupillen C die de eerste wedstrijd geen resultaat voor hun 600 meter hadden gekregen hebben allemaal in ronde 2 of ronde 3 deelgenomen en het resultaat van hun eerste deelname gedupliceerd gekregen in de uitslag van de eerste ronde (ook in atletiek.nu).

Bij de meisjes pupillen A1 is sprake van een unieke situatie waarbij de teams van Zeewolde Atletiek en Hellas Utrecht een identiek puntentotaal over hun beste 2 ronden hebben behaald en gezamelijk op de 6e plaats zijn geeindigd. Het reglement voorziet niet in regelgeving om verder te differentieren. Er is besloten dat beide teams zich plaatsten voor de finale.

Als organisator van de finale zijn alle teams van AV Pijnenburg automatisch geplaatst voor de finale.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.