2024 Tussenstanden na ronde 2

De voorlopige klassementen zijn opgemaakt na twee ronden. Daarmee ontstaat een beeld over de finalekansen. Maar let op: sommige teams en atleten kunnen zich nog sterk verbeteren als een ronderesultaat duidelijk lager lag dan de andere. Immers de beste 2 van de 3 ronden tellen mee. De klassementen kun je vinden onder Uitslagenoverzicht/2024 – Klassementen. Het vierogen principe is nog niet volledig afgerond. Het was ook dit jaar weer een puzzel om diverse zaken op te lossen (door het werken met meerdere systemen, niet juist verwerken van een 7-tal mixed estafette teams en minstens één issue met een atleetnaam in atletiek.nu (verschillende apostrofen in de naam …!?).

1 gedachte over “2024 Tussenstanden na ronde 2”

  1. Anne Veltman

    Controles (vierogen) zijn gedaan! Daarin niets kunnen vinden wat verkeerd oogt.

    Let op bij het doorklikken via de linkjes voor de uitslagen per poule dat sommige sommaties anders zijn dan bij de klassementen. https://pupillenatletiek.nl/2024-klassementen/ is daarvoor leidend.

    Bij de wedstrijd van Phoenix (13 april) is geen volledig ploegenklassement opgesteld. Bij de optelsom via Seltec worden namelijk alleen volledige ploegen meegeteld.
    Bij wedstrijden waar een combi-team meegedaan heeft aan de estafette is deze wel in het verenigingsklassement bijgeteld. Deze zijn verminderd in het klassementen-overzicht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security