Alternatieve eerste ronde in plaats van reguliere van 29 mei en 5 juni

Zoals we met elkaar hadden besloten op 31 maart is nu het moment daar om te besluiten over de competitieronden van 29 mei en 5 juni 2021. Helaas moet ik constateren dat het ons nog niet mogelijk wordt gemaakt om tegen elkaar uit te komen in competitieverband op andere lokatie dan onderling op de eigen vereniging. We kunnen blijven hopen dat dat op korte termijn nog gaat veranderen, maar de kans daarop is niet zo groot en in elk geval komt dat nu te laat.


Bij deze dus het besluit dat de 1e en 2e ronde niet doorgaan volgens het standaardprogramma en we de alternatieve competitie zoals voorgesteld in gang zullen zetten. De eerste ronde daarvan kan uitgevoerd worden vanaf heden tot 6 juni 2021 (update was 30 mei 2021)

Blijft staan: Op uiterlijk 3 juni 2021 wordt door de coordinator het besluit genomen over het doorgaan van de reguliere 3e ronde van 3 juli 2021. Het betreft besluit of die kan plaatsvinden in competitieverband waarbij het toegestaan is om als atleten van verschillende clubs met elkaar in wedstrijdverband te mogen uitkomen. Of dat we een 2e alternatieve competitieronde zullen organiseren die dan afgewerkt kan worden in de periode 1 juni – 31 juli 2021


Het programma van de alternatieve competitie zal dit weekend op de website worden gepubliceerd, inclusief bijbehorende regelgeving. Zowel handtijden als elektronische tijden zijn mogelijk. De sprinttimer app wordt aanbevolen voor handtijden (dus niet als elektronische tijden).


Voor de verwerking van de resultaten van de alternatieve competitie zal (op de website) een uniform Excel bestand beschikbaar worden gesteld. Hierin kunnen de uitslagen vanuit atletiek.nu worden gedownload of rechtstreeks zonder atletiek.nu worden ingevoerd. Naar keuze van elke vereniging, waarbij ik er op wil wijzen dat vele atleten de historie van hun eigen prestaties binnen atleitek.nu erg op prijs stellen. 


Ik hoop dat het zoveel mogelijk van ons lukt om onze jeugd deze vorm aan te bieden, veel succes met het organiseren.


Met vriendelijke groet,
Ronald van Weele
Coördinator Pupillencompetitie regio 2-5

2 gedachten over “Alternatieve eerste ronde in plaats van reguliere van 29 mei en 5 juni”

 1. Mariken Everdij

  Voor de verwerking van de resultaten van de alternatieve competitie zal (op de website) een uniform Excel bestand beschikbaar worden gesteld. Waar kan ik deze vinden?

 2. Peter Leeflang

  Goedenavond Ronald,

  Kan je aangeven waar het uniforme Excel bestand staat zodat ik de uitslagen volgende week z.s.m. van AV Zuidwal kan doorsturen.

  Met vriendelijke groet,

  Peter Leeflang

Reacties zijn gesloten.