Seizoen 2021 planning

Op de website staat de info voor het seizoen 2021 (data en pouleindeling). Laten we duimen dat een reguliere competitie vanaf 29 mei kan plaatsvinden.

Voor woensdag 31 maart 2021 wordt een vervolgonline vergadering uitgeschreven. Hierin zullen we bespreken of het reguliere competitieformat kan worden uitgevoerd of dat we een alternatief in gang zullen zetten voor een deel van het wedstrijdprogramma. Dit alternatief is thans in ontwikkeling door de in de vergadering samengestelde werkgroep. Ook zal een beslissingtijdpad worden vastgesteld voor wanneer we besluiten welke ronde in welk format te houden.

Ronald van Weele, Coördinator pupillencompetitie regio 2-5

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>