Seizoen 2021

De jaarvergadering voor besluitvorming over het komende seizoen is uitgesteld naar woensdag 27 januari. De vergadering zal indien mogelijk fysiek worden gehouden en anders online worden georganiseerd. Contactpersonen van de verenigingen hebben bericht ontvangen. Evaluatie van het afgelopen seizoen is niet nodig.

Hopelijk is er tegen die tijd meer zicht of er weer iets als pupillenatletiek tussen verenigingen mogelijk zal worden.

Uiteraard gaan we voor het vaste programma. Inmiddels wordt er echter ook nagedacht over een alternatief format, ter overbrugging. Hierbij valt te denken aan een virtuele competitieronde, waarbij elke vereniging die daartoe in staat is een wedstrijd thuis tussen louter eigen pupillen organiseert. Bedoeling is deze vervolgens te kunnen consolideren tot een klassement.


Ronald van Weele
Coördinator pupillencompetitie regio 2-5

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>