Uitslag poule 4

Nav het staken van de wedstrijd in poule 4 is het volgende besloten door de competitie coördinator.

Beste allen,
Na afwegen van alle opties wil ik navolgende “oplossing” toepassen.

· Alle atleten die niet de 1000 m hebben kunnen lopen in poule 4 krijgen een fictieve tijd die 5 seconden sneller is dan de tijd gelopen bij de 1e wedstrijd.
Ik heb hiertoe naast de reeds gelopen tijden in poule 4 t.o.v. de tijden uit wedstrijd 1 ook gekeken naar de verschillen tussen W1 en W2 in andere poules. Vrijwel alle atleten liepen de 2e wedstrijd sneller. Dit verschil was soms maar 1 seconde maar ook wel 20 of meer seconden. Ik zal ongetwijfeld atleten tekort doen door maar 5 seconden te hanteren, maar ook atleten bevoordelen. Het is niet anders. Na de 3e wedstrijd pas klassementen laten maken door resultaten van W1 en W3 te middelen wil ik de organisaties niet aandoen.

Uiteraard blijven er dan nog een paar probleem gevallen over omdat zij in de 1e wedstrijd niet hebben meegedaan. Deze staan onder elke categorie apart genoemd. De belangrijkste zijn:

· MPA2 Maya Clark (Hellas) stond in tussenstand op plaats 1. (Was veruit de snelste op 60 m. maar ik ken haar kwaliteit op 1000 m. niet) inmiddels is besloten dat Maya dezelfde fictieve tijd krijgt als Sofie vd Kooij
· JPA2 Joris IJzinga (Altis) tussenstand plaats 8
inmiddels heeft ook Joris een fictieve tijd gekregen. Dit blijkt geen gevolgen te hebben voor de teampunten

Alle ander gevallen staan lager in de tussenstanden en zullen waarschijnlijk toch geen finaleplaats via het individuele klassement kunnen behalen. De verenigingen waartoe zij behoren zullen zich n.a.w. wel via ploegenklassement plaatsen.

IK denk dat dit voor alle partijen de beste oplossing is.

· Reeds behaalde resultaten blijven staan.
· Wedstrijd 2 kan volledig meetellen in klassementen
· Poule 1, 2 en 3 ondervinden geen nadeel

Met sportieve groet,
Henk Sjamaar

Coördinator pupillencompetitie regio 2&5

pupcomp2-5@ziggo.nl
www.pupillenatletiek.nl

1 comment to Uitslag poule 4

  • Marc Schouten

    Goedemiddag,

    Het lijkt mij een prima oplossing. Alleen waar kan ik de uitslagen vinden van de tweede wedstrijd van poule 4 voor MPA1.

    Met vriendelijke groet,
    Marc Schouten

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>