2023 – (voorlopige) eindstanden voorronden

Op de pagina Uitslagenoverzicht/2023-Klassementen staan de (voorlopige) eindstanden van de voorronden en daamee de teams en individuele atleten uit de andere teams die zich voor de finales hebben weten te plaatsen. Let op!: dit zijn voorlopige standen onder voorbehoud van protesten met nog eventuele mutaties in de uitslagen van de derde ronde. Daarvoor geldt volgens het reglement een periode van 2 weken. Ook kunnen er fouten zijn gemaakt in de consolidatieslag. De volledige controle is nog niet afgerond. Doordat onder andere gebruik is gemaakt van 2 verschillende administratiesystemen zijn atleetnamen niet altijd identiek geschreven en was het dus een uitdaging om ze wel bijelkaar opgeteld te krijgen. Het lijkt gelukt, maar laat ’t weten als er toch iets fout staat. Voor de meeste clubs is het fijn om nog voor de schoolvakantie te weten wie zich hebben geplaatst voor de finale op 9 september te Hilversum en hier de deelnemers op voor te bereiden. Daarom de voorlopige standen gepubliceerd. Geplaatsten gefeliciteerd!

2 gedachten over “2023 – (voorlopige) eindstanden voorronden”

  1. Goedeavond pupillen atletiek,
    Op pupillenatletiek.nl staat er sinds vorige week vermeld dat Sion (10 jaar Almer 81)van de 13e naar de 21e plaats is gezakt. We hebben ontdekt dat er bij een aantal atleten de puntentelling bij meerdere laatste regio competities regio 2-5 poule1(dicepline verspringen) de sprongen 3 keer zijn meegeteld zodat je nu een vertekend beeld krijgt bij de totale puntentelling klopt dit? God zegen in Jezus naam amen. 🙏🏿

    Met vriendelijke groet,

    Vernon

  2. Ronald van Weele

    Beste Vernon,

    Ik zie geen vreemde uitslag. Ook niet voor Sion. En ook niet m.b.t. Verspringen.
    Voor het individuele klassement tellen de 2 beste meerkampen (2 beste puntentotaal over 4 onderdelen).
    Voor Sion waren dat de resultaten uit ronde 1 en 2.
    En dat brengt hem na ronde 3 op plek 21.
    Doordat zijn club zich niet heeft geplaatst en hij niet individueel bij de beste 15 staat met de som van die twee beste meerkampresultaten plaatst hij zich niet voor de finale. Ik kan het niet niet mooier maken.

    Ronald

Reacties zijn gesloten.