Corona situatie update

Na afsteming met de atletiekunie is besloten tot de volgende aanpak met betrekking tot het wedstrijdporgramma van onze pupillencompetititie. 1. De eerste ronde komt te vervallen (alle wedstrijden voor 1 juni komen te vervallen) 2. Als vanaf ongeveer 1 juni of eerder trainingen weer mogen plaatsvinden dan gaat de derde ronde (27 juni) door. 3. Als vanaf ongeveer 11 mei of eerder trainingen weer mogen plaatsvinden dan gaat de tweede ronde (6 juni) door. 4. Als per ongeveer 1 juni geen zicht op hervatten trainingen dan is er dit seizoen geen pupillencompetitie en dus ook geen finale op 12 september.

Indien er 2 voorronden kunnen worden gehouden dan blijft het huidige reglement van kracht: de beste twee resultaten tellen voor plaatsing voor de finale.
Indien er slechts 1 voorronde is dan is die alles bepalend voor plaatsing voor de finale van 12 september.

Hoop van harte dat we snel weer onze geliefde hobby kunnen beoefenen en dat deze virusinfectie aan jullie allemaal voorbij zal gaan.