Definitieve plaatsing finale

Amersfoort, 13 juli 2014. De periode waarin protest kon worden aangetekend is verstreken. Er zijn geen protesten genoteerd. Wel zijn een aantal opmerkingen gemaakt mbt de juiste bestanden en dubbelingen van atleten, deze zijn reeds eerder aangepast in de voorlopig plaatsing. Hierbij zijn de voorlopige plaatsingen voor de finales omgezet in definitieve plaatsingen.

Bij de meerkampen (A, B en C pupillen) hebben zich de beste zes ploegen overall geplaatst voor de finale. Atleten die individueel overall bij de beste 10 zijn geëindigd en zich niet via een ploeg hebben geplaatst, hebben zich individueel geplaatst voor de finale.

Bij de lange afstanden (A, B en C pupillen) hebben zich de nummers 1, 2 en 3 van elke poule geplaatst voor de finale, aangevuld met de overall vier tijdsnelsten.

Bij de D-pupillen hebben zich bij de meerkampen en lange afstanden de beste 20 overall geplaatst. De D-pupillen kennen geen ploegenklassement.

Met vriendelijke groet,

Mireille Bögels(Altis), uitslagenverwerking

altiswedsec@gmail.com

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>