Definitieve eindstanden en plaatsingen finale gepubliceerd

Utrecht, 8 juli 2012. Vandaag zijn de definitieve versies van de eindstanden in de poules, het ploegenklassement en de plaatsingen voor de finales van de meerkampen en lange afstanden gepubliceerd. Zie hiervoor de pagina’s van deze onderdelen. De plaatsingen zijn gepubliceerd op de pagina ‘finale’. Daar worden na afloop van de finale ook de uitslagen gepubliceerd.

In de afgelopen weken zijn er diverse protesten en opmerkingen geweest die geleid hebben tot kleine wijzigingen in de klassementen. Zie voor een verantwoording de finalepagina. Ik plaats komende week ook nog de gecorrigeerde uitslagen en correcties per poule op de site.

De periode voor protesten tegen de plaatsingen is verstreken.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>